Elektrosztatikus állatszõr eltávolító kefe

5.990 Ft

10 készleten

Elektrosztatikus állatszõr eltávolító kefe

Leírás

Egy mozdulattal eltávolíthatod a rád ragadt állati szõrszálakat!Maradjon nyomtalan a házikedvenceddel való játék!A bútoraidat is egyszerûen makulátlanná teheted!Az összegyûjtött szõrszálakat könnyedén kidobhatod!Praktikus kézi megoldás a legjobb gazdiknak!

Mi házikedvenc tartók tudjuk, hogy bármennyire édes is a kiskedvencünk, mégis néha komoly fejfájást tud nekünk okozni az elhullajtott szõrszálakkal. Fõleg, hogy mindig a legrosszabb pillanatba vesszük észre, mind magunkon, mind pedig a bútorainkon. DE! A mai naptól a szükség pillanatában is tökéletessé varázsolhatod a saját és az otthonod megjelenését, mindezt néhány pillanat alatt.
MOST, a tavasz beköszöntével, még aktuálisabb lesz ez a probléma, mint máskor. Jön a jó idõ és a kiskedvencek elhullajtják a télen magukra növesztett bundát. Sajnos, ez nem történik meg nyom nélkül. Azt jelenti, hogy a kiskedvencünk szõrét, hamarosan a kanapén, a szõnyegen, valamint a saját ruházatunkon fogjuk megtalálni. 
Ne engedd, hogy ez a baljós idõszak, fejfájást okozzon a számodra. Takaríts fel a kiskedvenced után pillanatok alatt, mindezt megerõltetés nélkül. Bosszankodás és mérgelõdés nélkül. Élvezd ki a kisállatot nyújtott szeretetet törõdést, és csökkentsd minimálisra a vele járó kényelmetlenségeket. Az elektrosztatikus állatszõr eltávolító kefével gyerekjáték lesz a takarítás.
Hasznos tudnivalók:
A használata roppant egyszerû. Tedd rá a kütyüt a kutyád által összeszennyezett anyagra. Görgesd végig a hengere mentén, ezt követõen csodáld meg a tisztaságot. Az Elektrosztatikus funkciója miatt, mint mágnes a fémet, úgy vonzza magához a kutyusod elhullajtott szõrszálait. Az elektrosztatikus állatszõr eltávolító kefét bátran használhatod a kedvenc ingeidhez, felsõidhez, nadrágodhoz is. Speciális kialakításának köszönhetõen tartalmaz egy beépített állatszõrtárolót is, így könnyedén megszabadulhatsz az összegyûjtött anyagoktól. Egyetlen egy mozdulattal.
Továbbá nem kell aggódnod, hogy sérülést fog okozni a kedvenc ruhádnak, még a kényesebb anyagoknak sem. Ne engedd, hogy a kiskedvenced az utolsó pillanatban, elrontsa a tökéletes megjelenésed.

Az Elektrosztatikus állatszõr eltávolító kefe   tulajdonságai:

–  Anyaga: mûanyag
–  Mérete: Kb. 24.5 cm x 6 cm

Mit rejt a termék doboza?

– 1 db Elektrosztatikus állatszõr eltávolító kefét